1. Έξοδα Αποστολής : σταθερή χρέωση 2.48 ΕΥΡΩ ανά αποστολή / ανεξαρτήτως συνολικής αξίας και ποσότητας ανά παραγγελία συνολικού βάρους έως 3 κιλά*
  • Χρέωση 0.69 ΕΥΡΩ ανά κάθε επιπλέον κιλό όταν η παραγγελία είναι πάνω από 3 κιλά.
  • ΑΤΤΙΚΗ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ (ΠΙΛΟΤΙΚΑ / ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ):
   • SAME DAY/ EXPRESS DELIVERY + 1.99 ΕΥΡΩ , ανεξαρτήτου συνολικής αξίας και ποσότητας ανα παραγγελία
 2. Έξοδα αντικαταβολής : σε περίπτωση που επιλέξετε ως μέθοδο πληρωμής την επιλογή της αντικαταβολής κατα τη παράδοση θα υπάρξει 1.5 ΕΥΡΩ επιβάρυνση ανά αποστολή / ανεξαρτήτως συνολικής αξίας και ποσότητας ανά παραγγελία

* εκτός προϊόντων σε ειδική προσφορά με δωρεάν μεταφορικά στα οποία δεν χρεώνονται έξοδα αποστολής.Για παραγγελίες που έχουμε λάβει επιβεβαίωση πληρωμής μέχρι τη 11:30 , της ίδιας ημέρας τα πράγματα ετοιμάζονται από εμάς αυθημερόν και χρειάζονται για :

 1. Αττική , Πάτρα , Θεσσαλονίκη – 1-2 εργάσιμες
 2. Ηπειρωτική Ελλάδα – 1-4 εργάσιμες
 3. Νησιά – 2-5 εργάσιμες

 

*Σημεία συνεργαζομενα για την παραλαβή της παραγγελίας μέσω επιλογής pick up

– Επιβάρυνση παραλαβής από συνεργαζόμενο κατάστημα – κόστος αντικαταβολής βαρύνει το πελάτη .

– οι τιμές στο ηλεκτρονικό κατάστημα ισχύουν για αγοράς μεσω του ηλεκτρονικού καταστήματος με την επιλογή για αποστολή με courier απο τη κεντρική αποθηκη ( web only)

– οι τιμές για αγορά μεσα απο τα συνεργαζόμενα καταστήματα “pick up points” ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές προσφορών του panes.gr .

–  οι τιμές στο αποδεικτικό παραγγελίας, αντίγραφο του οποίου θα λάβετε μέσω email, είναι οι τελικές χωρίς επιπλέον έξοδα αντικαταβολής στο σημείο που επιλέξετε.

 

EXPRESS PRIORITY or SAME DAY ATTIKH *.  (Μη διαθεσιμή υπηρεσία)

Για παραγγελίες που έχουμε λάβει επιβεβαίωση πληρωμής μέχρι τη 11:25 πμ , της ίδιας ημέρας τα πράγματα ετοιμάζονται από εμάς αυθημερόν και χρειάζονται για :

Αττική (Α-Β-Γ-Δ-Ε Ζώνη) – αυθημερόν για παραγγελίες που στέλνεις εώς 11:25 πμ

Αττική (Α-Β-Γ-Δ-Ε Ζώνη) – την επόμενη εργάσιμη  για παραγγελίες που στέλνεις από 11:26 πμ – 23:59 μμ

 • Προσοχή ενδέχεται να μην μπορεί να εξυπηρετηθεί η περιοχή σας και να αλλαχθεί ο τρόπος αποστολής της σε κανονική αποστολή μέσω courier. Σε αυτη τη περιπτωση θα λαβετε σχετική ειδοποίηση μεσω email εντος 3 ωρών απο την ωρα της παραγγελίας σας.

Εφοσον έχετε λάβει το tracking number μέσω email μπορείτε να μπειτε στο https://www.elta-courier.gr/search , διαφορετικά μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο 11120 για να εντοπίσετε την αποστολή σας.