Επιστροφές

Σε περίπτωση που επιθυμείς να επιστρέψεις το προϊόν που έχεις αγοράσει, έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις με 2 τρόπους εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που το παρέλαβες!

1| Παραδίδοντας το/τα στην αρχική κατάσταση και συσκευασία σε οποιοδήποτε κατάστημα της Carestores -προσκομίζοντας την απόδειξη αγοράς!

2| Αποστέλλοντας το/τα με δικά σου έξοδα, στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία, στις αποθήκες μας εσωκλείνοντας την απόδειξη αγοράς.Μην σε νοιάζει , στειλε μας ενα mail στο support@panes.gr  & την ακριβώς επόμενη μέρα θα ερθει ενα ολοκαίνουριο πακέτο να αντικαταστήσει το χτυπημένο.Όπως ακριβώς αν το είχατε αγοράσει εσείς ο ίδιος, σε οποιοδήποτε φυσικό σημείο της Carestores , είτε αποστέλωντας το ταχυδρομικά στις αποθήκες μας.Μπορείτε να παρακαλουθείτε την εξέλιξη της παραγγελίας σας, απο το λογαριασμό σας.

Θα χρειαστείτε το tracking number απο εμάς.Κάνουμε ότι καλύτερο ώστε να έχετε τα προϊόντα μας όσο πιο σύντομα γίνεται κοντά σας.

Τα προϊόντα μας ταξιδεύουν με ειδικά σχεδιασμένες πλαστικές ανακυκλώσιμες σακούλες , ανθεκτικές , φιλικές προς το περιβάλλον.

Για παραγγελίες που έχουμε λάβει επιβεβαίωση πληρωμής μέχρι τις 11:00 , της ίδιας ημέρας τα πράγματα ετοιμάζονται από εμάς αυθημερόν και χρειάζονται για :

  1. Αττική , Πάτρα , Θεσσαλονίκη – 1-2 εργάσιμες
  2. Ηπειρωτική Ελλάδα – 1-4 εργάσιμες
  3. Νησιά – 2-5 εργάσιμες

1. Έξοδα αποστολής :

Α) Εντός πόλεων : 

προ ΦΠΑ

1.σταθερή χρέωση 2.35 ΕΥΡΩ ανά αποστολή / ανεξαρτήτως συνολικής αξίας και ποσότητας ανά παραγγελία συνολικού βάρους έως 5 κιλά*

2.σταθερή χρέωση 5.2 ΕΥΡΩ ανά αποστολή / ανεξαρτήτως συνολικής αξίας και ποσότητας ανά παραγγελία συνολικού βάρους από 5 έως 10 κιλά*

Χρέωση 0.62 ΕΥΡΩ ανά κάθε επιπλέον κιλό όταν η παραγγελία είναι πάνω από 10 κιλά.

 

Β) Πανελλαδικά  χερσαίοι προορισμοί :

προ ΦΠΑ

1.σταθερή χρέωση 3.21 ΕΥΡΩ ανά αποστολή / ανεξαρτήτως συνολικής αξίας και ποσότητας ανά παραγγελία συνολικού βάρους έως 5 κιλά*

2.σταθερή χρέωση 5.35 ΕΥΡΩ ανά αποστολή / ανεξαρτήτως συνολικής αξίας και ποσότητας ανά παραγγελία συνολικού βάρους από 5 έως 10 κιλά*

Χρέωση 0.75 ΕΥΡΩ ανά κάθε επιπλέον κιλό όταν η παραγγελία είναι πάνω από 10 κιλά.

 

Γ) Νησιωτικοί προορισμοί

προ ΦΠΑ

1.σταθερή χρέωση 3.21 ΕΥΡΩ ανά αποστολή / ανεξαρτήτως συνολικής αξίας και ποσότητας ανά παραγγελία συνολικού βάρους έως 5 κιλά*

2.σταθερή χρέωση 6.80 ΕΥΡΩ ανά αποστολή / ανεξαρτήτως συνολικής αξίας και ποσότητας ανά παραγγελία συνολικού βάρους από 5 έως 10 κιλά*

Χρέωση 1 ΕΥΡΩ ανά κάθε επιπλέον κιλό όταν η παραγγελία είναι πάνω από 10 κιλά.

 

Δ) Ογκομετρητής :

Στις περιπτώσεις που το ογκομετρικό βάρος μιας αποστολής είναι μεγαλύτερο από το πραγματικό βάρος, η χρέωση της αποστολής γίνεται βάσει του ογκομετρικού βάρους.

Παράδειγμα, τα ελαφρά δέματα που έχουν μεγάλο όγκο και τα οποία αποστέλλονται με αεροπορική μεταφορά.

Ογκομετρητής Υπηρεσίας Πόρτα Πόρτα,
Το ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται βάση του τύπου:

Ογκομετρικό Βάρος σε χιλιόγραμμα = Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά / 5000

Για να υπολογίσετε το ογκομετρικό βάρος της αποστολής σας χρησιμοποιήστε την παρακάτω εφαρμογή: https://www.elta-courier.gr/ogkometritis

 

  2.Έξοδα αντικαταβολής :

Σε περίπτωση που επιλέξετε ως μέθοδο πληρωμής την επιλογή της αντικαταβολής κατα τη παράδοση θα υπάρξει 1.8 ΕΥΡΩ επιβάρυνση ανά αποστολή / ανεξαρτήτως συνολικής αξίας και ποσότητας ανά παραγγελία.

Για παραγγελίες που έχουμε λάβει επιβεβαίωση πληρωμής μέχρι τις 11:00 , της ίδιας ημέρας τα πράγματα ετοιμάζονται από εμάς αυθημερόν και χρειάζονται για :

  1. Αττική , Πάτρα , Θεσσαλονίκη – 1-2 εργάσιμες
  2. Ηπειρωτική Ελλάδα – 1-4 εργάσιμες
  3. Νησιά – 2-5 εργάσιμες

 

*Σημεία συνεργαζομενα για την παραλαβή της παραγγελίας μέσω επιλογής pick up

– Επιβάρυνση παραλαβής από συνεργαζόμενο κατάστημα – κόστος αντικαταβολής βαρύνει το πελάτη .

– οι τιμές στο ηλεκτρονικό κατάστημα ισχύουν για αγοράς μεσω του ηλεκτρονικού καταστήματος με την επιλογή για αποστολή με courier απο τη κεντρική αποθηκη ( web only)

– οι τιμές για αγορά μεσα απο τα συνεργαζόμενα καταστήματα “pick up points” ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές προσφορών του panes.gr .

–  οι τιμές στο αποδεικτικό παραγγελίας, αντίγραφο του οποίου θα λάβετε μέσω email, είναι οι τελικές χωρίς επιπλέον έξοδα αντικαταβολής στο σημείο που επιλέξετε.

 

Εφοσον έχετε λάβει το tracking number μέσω email μπορείτε να μπειτε στο https://www.courier.gr/ , διαφορετικά μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο 210 7512000 για να εντοπίσετε την αποστολή σας.